Не показывает изображения? - используй VPN!




[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Hunter  
Форум » Выживание » Медицина и выживание » Продукти бджолярства (Панацея від хвороб, поживний продукт, консервант, тощо.)
Продукти бджолярства
ЗмійДата: Пятница, 06.09.2013, 23:20 | Сообщение # 1
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Нещодавно, продивився одну передачу про бджіл і зацікавився цією темою.



Як з'ясував- немає хвороби чи недуги, в боротьбі з якою, не допомоглиб продукти бджолярства(при наймі я про таку не читав)! Нещодавно, вчені довели що бджолинна отрута, може боротися навіть з ВІЛ та СНІД, котрі вважаються невиліковними. Ймовірність підхопити ВІЛ та СНІД, після БП, такаж, а може й більша ніж сьогодні(бійка з хворим на ВІЛ, нестерильні хірургічні інструменти... про статеві контакти без виробу №1 я взагалі мовчу), а от діагностувати, їх після БП в край важко, натомість є безліч хвороб, що відносно легко ідентифікувати-ГРЗ, грип, бронхіт, ревматизм, невралгія, гіпертонічна хвороба, алергічні та трофічні захворювання і ураження периферичної нервової системи...

Застосування бджолиної отрути в лікувальних цілях базується на її протизапальній, протибольовій і десенсибілізуючій дії. Лікувальна дія її складна. Вона стимулює обмін речовин, утворення червонокрівців і діяльність серцево-судинної системи, викликає зниження кров'яного тиску та вмісту холестерину в крові, поліпшує сон, апетит, гоєння ран, виразок; діє болезаспокійливо і протизапально; має сильні бактерицидні властивості.

Бджолина отрута, розведена навіть у пропорції 1:50 000( 1 грам на 50л води) повністю стерилізує воду! вона не тільки стає придатною для пиття (при цьому бджолина отрута, розкладається в стравоході людини и не є токсичною, за винятком, коли у людини алергія на продукти бджолярства) ай залишається ефективною, як засіб дезінфекції ран


В складі меду виявлено близько 300 речовин і зольних елементів. В ньому концентрується весь склад нектару, збагачений виділеннями спеціальних залоз бджіл. Деякі компоненти утворюються в результаті хімічних реакцій у комірках стільників.
Склад меду: перший компонент — фруктоза (21,7% — 53,9%) і глюкоза (20,4% — 44,4%); другий — органічні кислоти; третій — хімічні елементи, кількість яких майже така ж, як і в крові людини; четвертий — білки (ензими), які прискорюють проходження хімічних процесів в живих організмах; п'ятий — інвертаза, діастаза, каталаза та інші складові; шостий — вітаміни; сьомий компонент меду — вода. Нормальна її кількість в меді складає від 15% до 20%.

Калорійність меду дуже висока і становить близько 330 кал, або 1300 Дж, у 100 г продукту. Основну частину меду складає оптимальне співвідношення моноцукрів — глюкози і фруктози. Мед не пліснявіє при тривалому зберіганні. Навіть у сприятливих для розвитку мікроорганізмів умовах, зберігає високі живильні і смакові якості. Це дає підставу стверджувати, що всі натуральні види меду мають антимікробну дію.

Історія знає випадки зберігання меду протягом десятиліть, століть і навіть тисячоліть(хімічний аналіз меду, знайденого в єгипетських пірамідах, показав придатність його до споживання, не дивлячись на "вік"). Такі тривалі терміни зберігання, однак, вимагають дотримання ряду особливих умов, як герметизації посудин, сприятливих вологості та температури повітря у місцях складування. За природній приклад можна взяти зберігання меду в невеличких стільникових відділах бджолами, з герметизацією стільників воском.

Здавна, мед використовували як чудовий консервант. Я вже згадував вище, про те що мед не псується, але не тільки мед, може майжє вічно зберігатися, а й органічні речовини, що вкриті медом, значно збільшують свій термін зберігання! Відомий випадок-коли А. Македонський помер, його занурили у ванну з медом і перевезли через пів Азії, при цьому його труп не зазнав слідів розкладу. Ще один випадок- в похованні, котре датоване 5 ст. до нашої ери, було знайдено глечік з медом, а в ньому зернятко ячменю, котре не просто не зіпсувалося... його вдалось проростити. Подібних прикладів багато.

Ось цікавий наскельний малюнок.

йому 8 000 років, на ньому зображено людину, що добуває мед.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Пятница, 06.09.2013, 23:22
 
ForestДата: Суббота, 07.09.2013, 08:49 | Сообщение # 2
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Я на равных с мёдом лечусь крымской голубой(зелёной кембрийской) глиной. Мёд всё таки диабетчикам не рекомендуется употреблять. а глина творит чудеса. На себе проверял. От неё раны заживают как на собаке. Причём даже внутренние. первое что она делает- конкретно снимает восполение и дезинфецирует область как снаружи так и в глубине. Порошок этой глины расколачиваю с водой, чайная ложка с горой на стакан кип воды, минуту жду пока осядет крупный песок и пъю как воду. Там кремний и много чего ещё не менее полезного для внутренностей, чем мёд. Также в ней есть радий, он убивает раковые клетки. Она выводит всю гадость из организма. Рекомендую. На больное место делаются лепёшки из заранее распущенной в воде сухой глины. Сутки должна набирать в себя воду до сост лепки. потом деревянной палкой набираю чуток на тряпку и заворачиваю, можно и без т ряпки тогда нужно будет потом отмываться. На 1,5-2 часа с такой лепёшкой на больное место лечь под одеяло и лежать. Так делать пока глина не перестанет нагреваться вконце времени. Обычно не более 7раз прикладывал. Так лечатся соседи, вид болячки не имеет значение. Главное не ленится и выполнять эти несложные действия. Копаем её для наружного применения в обрыве загородом. В каждом городе или области есть такие места, где она просматривается или её нашли и копают. Для внутреннего применения покупаем на рынке или в аптеке крымскую- порошок уже очищенный мелкой фракции. Желаю не болеть.

Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.
 
serg13Дата: Суббота, 07.09.2013, 11:49 | Сообщение # 3
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
Бжоли вже вимирають і в Україні,завдяки застосування гербіцидів та іншого хімлайна.Після них вимремо і ми.
 
ЗмійДата: Суббота, 07.09.2013, 13:15 | Сообщение # 4
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (Forest)
Мёд всё таки диабетчикам не рекомендуется употреблять

алеж окрім всім відомого меду, лікувальну дію мають:
Віск
бджолиний віск знаходить застосування в медицині. Він входить до складу деяких пластирів, мазей, кремів. Віск добре всмоктується шкірою і додає їй гладкого і ніжного вигляду, тому він широко застосовується в косметичній медицині. Відома практика використання розплавленого воску, наприклад для лікування бронхіту(по аналогії з гірчичниками чи банками).
Окрім медичного використання віск активно використовують у побуті -свічки, просочування беревини і тканин, герметизація ємкостей, набоїв, тощо.
Прополіс
з прополісу виготовляють спиртові настої, спиртові емульсії, прополісне молоко, прополісне вершкове масло, ефірний екстракт тощо. Прополіс має сильну антимікробну і стимулюючу дію. Використовують його також для інгаляції.
Перга
Перга є найдосконалішою біологічно активною харчовою добавкою, поступаючись лише маточному молочку, яке бджоли виробляють з перги. Перга посилює синтез протеїнів, впливає на розподіл ліпідів і фосфоліпідів.
Цілющі властивості перга отримує з лікарських трав, оскільки найбільш корисні речовини найчастіше концентруються у квітах. Такої біологічної активності не має жоден натуральний продукт у світі. Перга відновлює діяльність шлунково-кишкового тракту, печінки, щитовидної залози, поліпшує систему кровообігу, зменшує інтоксикацію, уповільнює ріст пухлин. Перга максимально засвоюється організмом, вона підсилює дію живильних речовин, за рахунок чого нормалізується функціонування органів.
У перзі міститься певна кількість дріжджових грибків, що дасть змогу культивувати дріжжі після БП...

Маточне молочко
Маточне молочко містить незамінні для людини амінокислоти та вітаміни, проте деякі його корисні властивості втрачаються за кімнатної температури та під дією сонячного світла. Його рекомендують дорослим при гіпертонії, розладах травлення, стресах, у післяпологовий період, при себореї шкіри обличчя. Також маточне молочко вживають для поліпшення апетиту, після важких захворювань, як загально зміцнювальний засіб, для регулювання кров'яного тиску. Під наглядом лікаря препарат маточного молочка можна вживати не лише дорослим, а й дітям і новонародженим.
Бджолина отрута
вище описував.
Бджолиний підмор
тіла померлих медоносних бджіл, використовуються в медицині для лікування різних хвороб. З бджолиного підмору виготовляють різноманітні мазі, спиртові екстракти тощо.

Цитата (serg13)
Бжоли вже вимирають і в Україні,завдяки застосування гербіцидів та іншого хімлайна.Після них вимремо і ми.

є така тема. Україна має 25% світових запасів черноземів(самого родючого грунту в світі) тож не дивно, що аграрна складова у ВВП України, така вагома. Дивно- що влада дозволяє нищити ці чорноземи! Ще мене дивує замкнене коло, що утворюється через недбале (хижацьке) використання землі. Всяким лайном обробляються рослини, що призводить до загибелі головних опилювачів рослин-бджіл, в результаті падає якість насіння, що знижує врожайність, "господарі" підвищують кількість лайна що скидають на рослини, щоб зберегти ті крохі що всеж проросли... В загалі то сумна історія. Сподіваюсь що катастрофа що нас очікує, не сильно нашкодить бджолам, а без людини бджоли швидко відновлять популяцію.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Суббота, 07.09.2013, 14:04
 
serg13Дата: Суббота, 07.09.2013, 13:26 | Сообщение # 5
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
Дивно- що влада дозволяє нищити ці чорноземи!
Що тут дивного? Подивись національності Верховної Зради та кабінету міністрів.
а без людини бджоли швидко відновлять популяцію.
Людей і треба винищити.
А наші землі прибирають до рук.Це було в Аргентині а зараз і в нас.
 
ЗмійДата: Суббота, 07.09.2013, 14:01 | Сообщение # 6
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (serg13)
Подивись національності Верховної Зради та кабінету міністрів.

алеж вони і є найбільші землевласники в Україні... це якась тупікова гілка в еволюції- депутат ВР.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Суббота, 07.09.2013, 14:06
 
ДобрыйДата: Суббота, 07.09.2013, 14:35 | Сообщение # 7
Ветеран форума
Группа: Практик
Сообщений: 280
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
А ещё маточкино молочко, говорят - сильнее любой виагры, но срок годности - 12 часов.
 
Форум » Выживание » Медицина и выживание » Продукти бджолярства (Панацея від хвороб, поживний продукт, консервант, тощо.)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
   пользователи за сегодня: