Не показывает изображения? - используй VPN!




[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форума: Hunter  
Форум » Выживание » Звоночки » Сірія (чи можуть події в Сірії, перейти в 3 Світову Війну?)
Сірія
ЗмійДата: Понедельник, 09.09.2013, 11:57 | Сообщение # 31
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (Koljan)
Я не думаю, що навіть всякого роду бидло настільки тупе, що не розрізнить українську від хз якої...

Для того щоб відрізнити українську мову від сербської, потрібно знати українську. Як ти думаєш скільки росіян знають українську? Зато майже половина жителів РФ довіряють СМІ, тож якщо діктор сказав що "маркіровка на украинском язикє", та щей закріпив цю інфу показавни відеоряд де крупним планом якась табличка де щось написано кирилицею(не російською мовою, а значить цілком можливо що українською)... Все, бидло починає росповсюджувати цю інфу, розказує про те, що по ТВ повідомили- Україна постачає Грузії зброю, з якої вбивають російських військових і от вже навідь не бидло починає вірити в це. Особливо, якщо подібні пропагандисські роліки, чи не щодня, через СМІ, на мізки росіян скидають. Про все те лайно котрим зомбують росіян(і не тільки, на цьому форумі є кілька зомбі, котри надивилися цієї і подібної єресі і вірять в неї) я не знаю, але окрім ціх випадків відвертої брехні від російських СМІ(не який блогер Вася в ЖЖ написав, а по центральним ТВ ци прессі інфу кидають), мені пригадується інші місстифікації, котрі дійшли до мене:
в 2004 році, під час т.з. Помаранчевої революції, дзвонила мати мого вітчима(живе вона в м. Коломна, це в РФ) і з тремтячім голосом, просила щоб ми, приїхали в Росію, до неї, бо вона боїтся за нашу безпеку. Як з'ясувалося, по російським ТВ каналам, в новинах, крутили роліки де по вулицям Києва їздять танки, а військові стріляють в мітінгувальників...
Ти кажеш що не повірять- алеж я привів уривок з передачі, подивись, там всього 15 секунд і уяви що ти не знаєш української, уяви що ти звичайний російський обиватель... які висновки ти зробиш, після перегляду? а після того як тебе постійно підгодовувалиб подібним лайном? Вчора по НТВ знову лайна підкинули і почнуть поширюватись чутки про те що Україна начебто займається травлею сірійців. Це все робиться щоб налаштувати більшість росіян, проти українців, виховати в них ненависть до України. Знаю що в РФ є багато мислячих людей але навідь вони починають сумніватися а то вже погано.
Я розумію що то все брихня, але привів її саме для того, щоб ті люди що все ще вірять російській пропаганді, не намагалися її поширювати тут.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.
 
serg13Дата: Вторник, 10.09.2013, 12:00 | Сообщение # 32
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
ЗМІ вже пишуть,що докази використання хім.зброї в Сирії сфабриковано.То може є трохи більше часу до Третьої світової ? Було б непогано ще б рік прожити без війни.
http://korrespondent.net/world....-rossii
Але це все може бути окозамилюванням.
 
ЗмійДата: Вторник, 10.09.2013, 14:57 | Сообщение # 33
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (serg13)
Але це все може бути окозамилюванням.

це і є окозамилювання і чергова кремлівська деза-жрачка для бидла, щоб мізки, не дай Бог, не почали працювати, бо тільки спробує бидло, скласти 2+2- випливе що йому лайно згодовували.

Ось низка доказів брехливості статті в "korrespondent.net":
1.Ось прес-секретар генерального секретаря ООН Мартін Несіркі. повідомляє що публікації попередніх результатів, розслідування використання хім. зброі в Сірії НЕБУДЕ! А остаточних ще немає.

2. 24-а сесія ООН з прав людини, проходить в м. Женева, а не в Москві "на Смоленской площади" де згідно статті, начебто виступали експерти ООН.

3. Ось їхній сайт з усіма брифінгами. На вчорашніх і сьогодняшніх бріфінгах, не заплановано, доповідь про використання хім. зброї в Сірії, а тим більше проведення бріфінгу в Россії(місце провнедення бріфінгів вказано).

4. На сайті "Центр новин ООН" де публікуются офіційна інформація, що до іх діяльності , а також розсписуются всі теми що обговорюються, чи будуть обговорюватись найближчим часом, немає жодної згадки про так званий "бріфінг на Смоленській площі" чи якийсь інший бріфінг, де оприлюднюються результати єкспертизи, що до використання хім. зброї. Чи не є дивним що в ООН не знають про "свій" брифінг, чи про те що результати(котрі ще не готові) вже оприлюднено? facepalm


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Вторник, 10.09.2013, 16:53
 
ДобрыйДата: Четверг, 12.09.2013, 14:30 | Сообщение # 34
Ветеран форума
Группа: Практик
Сообщений: 280
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
http://wwwboards.auto.ru/uaz/1250132/

Познавательно.
 
ЗмійДата: Пятница, 13.09.2013, 00:05 | Сообщение # 35
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
lol

я плакаль.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.
 
volframДата: Пятница, 13.09.2013, 05:59 | Сообщение # 36
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата (Змій)
Як резюме- бути замесу 99.99%.

прогноз не сбылся-ситуация вокруг Сирии мало-помалу рассосалась .
http://www.odnako.org/blogs/show_28219/
главный вывод из всей этой истории-впервые с момента распада СССР Америка не смогла безнаказанно разбомбить неугодный ей режим в другой стране под предлогом "защиты свободы и демократии".Что-то меняется в мире.Гегемон дряхлеет ;)


предупреждён-значит вооружён
 
ЗмійДата: Воскресенье, 15.09.2013, 00:56 | Сообщение # 37
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (volfram)
ситуация вокруг Сирии мало-помалу рассосалась

Це ти скажеш, коли там стріляти припинять. Якщо Асад ще глібще в зад США залізе, то може йому й дозволять ще з рік на троні посидіти, але хіба сирійцям легше від того що відтермінуєтся неминуче. Хоча мені, якось байдуже на долю сірійців, мені цікаво чим все це закінчиться. Добре- Асад виграв собі трішки часу, дозволивши "міжнародним експертам" контролювати частину своїх військових баз і складів, які наступні поступки він може зробити? Роззброїти свою армію?
Цитата (volfram)
Гегемон дряхлеет

ілюзії-вони такі ілюзії. :D

Добавлено (15.09.2013, 00:21)
---------------------------------------------
Розвинемо тему.
Деякі інфантильні особи, вважають що "сітуація в Сіріі россосалась", тому що так сказали по зомбоящіку(стосовно того наскільки можна довіряти російським ЗМІ можна дізнатися звідси, а чому російськомовний інтернет стає якимсь одноманітним, виключно-прокримлівськимзвідси), але давайте зрозуміємо щож це за ситуація і чому вона ще не "россосалась".
Трішки географії:
Сірія, на перший погляд, не має якихось серйозних запасів нафти чи газу, не має великих запасів інших корисних копалин, але в неї доволі цікаве географічне положення. Саме воно відіграє фатальну роль в подіях сьогодення, про що ви дізнаєтесь пізніше. Так щож цікавого, в географічному положенні Сірії? Сірія межує з Ліваном та Ізраїлем на південному заході, з Йорданією на півдні, з Іраком на сході і з Туреччиною на півночі. Омивається Середземним морем на заході.

Як витікаюча з географії-геополітика:
Майже с самого момента утворення Сирійської Арабської республіки, Сірія отримує величезну підтримку з боку Москви. По перше- советські бонзи, все ще вірили в світову революцію, тому активно спонсорували всілякі мутні режими. По друге- поряд з Сірією утворюється єврейська держава- Ізраїль. Ізраїль утворюється за підтримки "загнивающєго Запада" і підтримує його- це означає що він ворог совєтів, тож Москва, вливає бабос в будь якого ворога Ізраїля(навідь змогли створити Палестинську автономію в складі крихітного Ізраїля, і активно підтримувало всякі хамаси- "Бєй жидов-спасай Росію" але то інша історія). В першу чергу, це військове "співробітництво"...
Після вторгнення совьєтів в Афганістан, араби моцно образились на Москву і зназили ціну на нафту. Нафта то було основне джерело надходження валюти в совок, тож єліта що вже звикла до імпорних речей почала нервувати+ підтримка всіляких мутних режимів вимагала валюти, от громадяни совка змушені були згадати що таке дифіцит(адже потрібно було якось компенсувати нестачу валюти тож почали єкспортувати все що можно було на єкспорт відправити-майже на 100% то були ресурси з яких багато не отримаєш), а через деякий совок розвалився-не витримав "совьєтській народ" цієї херні...

Читач подумає "щось пан Змій не туди йде" але зачекайте, то все приказка, без якої "казка" буде якось не певно виглядати після тієї всієї пропаганди що ллється на наші бідні голови, вже десятки років.

Тож Совок розвалюєтся, відносини з Сірією у Москви напружені, Сірія торчала бабос совку(близько 15 мілр. долл.) за зброю і не хтіла визнавати правонаступником цього боргу РФ. Але е одне але- на території Сірії, з 1971р. існувала хочь і крихітна але єдина (за межами совка) база ВМС РФ+ РФ хтіло налагодити зіпсовані стосунки з арабським світом, тож "пробачила" майже весь борг і ось РФ нарощує постачання зброї арабам.
Начебто все чудово, але сучасне керівництво РФ вже не забиває баки росіянам про "міровую рєволюцію" іх більше цікавить бобос, а бабос для еліти РФ, в першу чергу приносить... нафта і газ.

Зовсім заплутав? - ще трішечки і все встане на свої місця.

Для РФ, паливно-енергетичні товари, складають найбільшу частину ВВП і за данними Федеральної Митної Служби РФ наприклад 2012 році складало 73% від всього експорту із РФ. Окрім цього, РФ є по суті монополістом на Європейському ринку газу і не впускає можливості цім шантажувати всю Європу(українці це чудово знають, купуючі газ у РФ по завищеним цінам і змушені постійно чолом бити кремлю щоб він не перекрив нам газ, бо замерзнемо першої ж зими про обвал економіки, суттєво зав'язаної на газовій голці я взагалі мовчу). Так до "чогож, тут Сірія?" скажете ви і я вам відповім:паливно-єнергетичні товари і в першу чергу газ.
Річ в тім, що Асад чудово розімів, що позбутися "дружніх обіймів" Москви, йому буде вкрай важко(чого вартий вже той факт що армія Сірії на 100% озброєна продукцією ВПК РФ, сваришся з Москвою і ніхто тобі не модернізує зброю, не привезе запчастин, тощо.), але бобла дуже хтілося. В 2010р. Асад підписує протокол про намір будувати газо і нафто проводи, по яким в Європу підуть дешеві нафта і газ від арабів. Програма "чотирьох морів" проголошена Асадом в 2011р. позбавить РФ (з її непомірно дорогим газом) 73% від експортних доходів, а 50% бюджету РФ зникне -це бувби кінець режиму Медвепута і більшої половини кремлівської еліти, вони змушені булиб тікати на свої зазделегіть прикуплені острови, але щеж можна стільки накрасти в Росії... Короче це не варіант, тож Асад ставши ворогом №1 для кремляді, підписав собі смертний вирок. Через 2 місяці після проголошення програми "чотирьох морів", котра перетворилаб Сірію в ключовий газовий вузел Близького Сходу, закінчилась підготовка чергового замеса на Близькому Сході(людина що вміє аналізувати, побачить "руку Москви" в усіх без виключення заворушеннях на Близькому Сході) і загриміла чергова громадянська війна(вона триватиме дуже довго бо якщо перемогу буде отримувати Асад-РФ підкине бабла своїм бойовикам, якщо бойовики що отримують підтримку СА будуть перемагати, то Москва стравить своїх бойовиків з бойовиками від СА і підкине ще зброї Асаду). Європа чудово розуміє що заворушення в Сірії будуть тянутися десятки років(Москва це забезпечить) і десятки років цей регіон буде непридатний для будівницйтва газо і нафтопроводів, тож почали схилятися до того щоб зкинути Асада, будучі впевнені що зможуть протянути своїх маріонеток до влади в Сірії. Сусідні країни, в першу чергу Саудівська Аравія(котра сьгодні фінансує, запущений з Москви, Сірійський маховик), теж це чудово розуміють і хтять бабла вже сьогодні.
Якщо Асада скинуть, то чрез Сірію буде побудовано газопровід Катар-Турція-Європа. Якщо Асад втримає владу, то реалізує проєкт газопровода, з величезного иранського рудовища "Південний Парс". Тому будь яке "рассасиваніє" ситуації не вигідно Газпрому і Китаю(котрий задарма купує Іранську нафту, котра піде в Європу, варто "рассасатся" ситуації в Сирії). Хто ще не зрозумів Газпром, на сьогоднішній день, це Росія, а Росія це Газпром. А затяжна громадянська війна невигідна Европі і сусідам Сірії (навіть Ірану, котрий підтримує Асада). Тож питання стоїть не "бути замєсу чи ні", а "коли?" адже розсасування не входить в плани Москви, а Асад не здатен перемогти т.з. опозицію тож хтось повинен підштовхнути ситуацію і зсунути з мертвої точки це питання. Єдине- я все ще сумніваюсь що замєс вийде за межі Сірії.



Прикрепления: 7617831.jpg (28.6 Kb) · 2994993.jpg (64.6 Kb) · 1861115.jpg (84.5 Kb)


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Воскресенье, 15.09.2013, 01:14
 
KoljanДата: Воскресенье, 15.09.2013, 01:15 | Сообщение # 38
Ветеран форума
Группа: Тролль
Сообщений: 306
Награды: 6
Репутация: 2
Статус: Offline
блін, Змій - молоток, розібрав все супер. Теж хотів, але реально лінь зіграла своє(((

Я ОБОЖАЮ ВАТНИКОВ, ХОТЯ САМ МЕЛКИЙ БАНДЕРОВЕЦ!!! )))
 
ЗмійДата: Воскресенье, 22.09.2013, 22:39 | Сообщение # 39
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (serg13)
ЗМІ вже пишуть,що докази використання хім.зброї в Сирії сфабриковано.

ось ще один доказ тього що ЗМІ РФ брешуть Эксперты доложат ООН о применении зарина в Сирии в понедельник, або бреше МІД РФ.

Добавлено (19.09.2013, 00:53)
---------------------------------------------
Шукав свіжу інфу, по Сіріі і натрапив на це:
Бойовики вибили з Азазу сирійських повстанців.

а тепер пригадайте мій пост №37. Дуже довго намагався знайти більш докладну інфу, але нажаль, українські ЗМІ якось скупо про це писали, але знайшов більш докладну інфу на euronews.

СИРИЯ: ОППОЗИЦИЯ-СТОЛКНОВЕНИЯ

"... выступающая на стороне сирийской оппозиции группировка “Исламское государство Ирака и Леванта”, связанная с “Аль-Каидой”, атаковала боевиков “Свободной сирийской армии” /ССА/ и захватила контролируемый ей пограничный с Турцией город Азаз. В результате боев погибли пятеро бойцов “Сирийской свободной армии”, еще около ста человек были захвачены исламистами."
Російські ЗМІ, травлять що Аль-Каїда, то проплачена госдепом структура, але як відомо Аль-Каїда провела низку терактів в США, зокрема відомий теракт "11.9". Госдеп, вів активну боротьбу з Аль-Каїдою і начебто навідь вбив голову Аль-Каїди Усаму Бен Ладана(ЗМІ РФ стверджують що то брехня, але про нього нічого не чути, останніми роками а про те наскільки можна вірити ЗМІ РФ я вже вище давав посилання). Окрім цього Аль-Каїда запланувала в Європі потужні теракти... Тож як на мене то сумнівно що Аль-Коїда фінінсуется США, зато цілком припускаю що її може фінансувати Москва(адже жодного наїзду на РФ, с боку Аль-Каїди не було).

Тож що ми маємо?
Зі слів аль-Зубі, Сірія "повністю приймає російський план зі знищення хімічної зброї". Міністр також додав, що Дамаск виконає всі розпорядження, схвалені під егідою ООН, без обмежень і вже почав готувати відповідні документи.

Асад, перед загрозою фізичного знищення, наклав у штани і заявив що готовий виконати будьякі умови, тількиби уникнути цього, вже готується перелік вимог, НАТО перемогло навідь без жодного пострілу... Та не проходить і тиждня після цієї заяви як... процитую сам себе:

Цитата (Змій)
якщо перемогу буде отримувати Асад-РФ підкине бабла своїм бойовикам, якщо бойовики що отримують підтримку СА будуть перемагати, то Москва стравить своїх бойовиків з бойовиками від СА і підкине ще зброї Асаду


Россия пообещала помочь Сирии в войне с Западом

Не вірю що у когось ще є сумніви, якщо такі є то вони або дурні або брешуть.

Добавлено (19.09.2013, 01:28)
---------------------------------------------
Доволі цікавим, є закінчення статті СИРИЯ: ОППОЗИЦИЯ-СТОЛКНОВЕНИЯ

"Один из активистов сирийской оппозиции рассказал Рейтер, что столкновения между боевиками “Исламского государства Ирака и Леванта” и “Свободной сирийской армии” начались после того, как исламисты попытались похитить немецкого врача-волонтера, работающего в частной больнице в Азазе, а ССА выступила в защиту медика. “Захватив Азаз, “Исламское государство Ирака и Леванта” продвинулось на шаг вперед к установлению контроля над пограничным переходом”, – отметил активист. “Конечная цель заключается в установлении контроля над всей сельской местностью, расположенной к северу от Алеппо”, – добавил он. "

ось карта бойових дій, що опублікувала Syria Media Center



тож що там можна побачити?

Жовтий - під контролем Асада

Синій- під контролем бунтівників

Зелений - під контролем курдів

Пурпурний - зона бойових дій

Проблема курдів, не дає можливості Ірану побудувати газопровід, через свою територію, бо північ Ірана і захід Туретчини, знаходится в т.з. Курдістані. Території що хоче взяти під контроль угруповування “Исламского государства Ирака и Леванта” є саме та територія, де планували прокласти газопроводи з Сірії в Туретчину, в обхід територій контролюємих курдами... Кому не вигідна поява цього газопроводу-той і спонсор ціх подій і конкретно угруповування “Исламское государство Ирак и Леванта”.

Добавлено (22.09.2013, 22:39)
---------------------------------------------
Москва шукає спосіб, красиво відмежуватися від подій в Сирії, щоб дозволити погліблення конфлікту... чергове підтвердження моїх слів- якщо одна з сторін буде "зливати" то РФ спробує вирівняти диспропорцію.

Иванов: РФ может изменить позицию по Сирии в случае жульничества Асада

СТОКГОЛЬМ, 21 Сен - РІА Новини. Росія може змінити свою позицію щодо сирійської проблеми, якщо зрозуміє, що президент Сирії Башар Асад шахраює, заявив в суботу глава адміністрації президента Росії Сергій Іванов

«Я говорю зараз теоретично і гіпотетично, але якщо у нас з'явиться упевненість, що Асад шахраює, ми можемо змінити нашу позицію», - підкреслив Іванов, відповідаючи на питання в рамках пленарного засідання 10-ї конференції Лондонського міжнародного інституту стратегічних досліджень «Глобальний стратегічний огляд »у Стокгольмі.

У той же час він запропонував подумати і ще над одним гіпотетично можливим сценарієм - якщо з'ясується, що хімічна зброя застосовували і офіційний Дамаск, і опозиція. «Уявляю, що тоді робитиме світова спільнота», - додав Іванов.

нагадаю що ще зовсім нещодавно, офіційний кремль, заперечував сам факт використання хім зброї, потім коли з'явилися неспростовні докази, комісія провела розслідування, Москва в своїй пропаганді для бидла, казала що то були бойовики, що самі себе труїли, тепер, вже "теоретично" визнають що всеж Асад траванув...


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Воскресенье, 22.09.2013, 22:42
 
volframДата: Среда, 25.09.2013, 00:34 | Сообщение # 40
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
прочел сообщение Змия.Оказывается,Москва финансирует и Асада и его противников из Аль-Каиды!Гениально!"Арабская весна",получается,тоже дело рук " проклятой кремляди".Саудовская Аравия и Катар вообще,оказывается,ни при чем .(Усама бен Ладен и Айман-аз-Завахири по этой логике-агенты ФСБ :D )Как,однако,все запущено...Но.Ни ЦРУ,ни британская SIS так и не смогли предъявить в ООН доказательств применения хим. оружия сирийским правительством.ДО СИХ ПОР.Если бы такие доказательства реально существовали,их бы давно показали миру.А о том,кто и почему заинтересован в гражданской войне в Сирии,можно прочесть здесь http://www.odnako.org/blogs/show_28966/
P.s.для тех,кто верит АНАЛитике от Змия,напомню его "мудрый" прогноз месячной давности,по поводу возможного американского нападения на Сирию ;)

Добавлено (25.09.2013, 00:34)
---------------------------------------------
Цитата (Змій)
Як резюме- бути замесу 99.99%.

чтобы не ошибаться в своих прогнозах,надо не читать глупости в бульварной прессе.


предупреждён-значит вооружён

Сообщение отредактировал volfram - Среда, 25.09.2013, 00:40
 
ЗмійДата: Среда, 25.09.2013, 20:50 | Сообщение # 41
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (volfram)
Ни ЦРУ,ни британская SIS так и не смогли предъявить в ООН доказательств применения хим. оружия сирийским правительством.ДО СИХ ПОР.Если бы такие доказательства реально существовали,их бы давно показали миру

"Миру" - це персонально тобі, на стіл не поклали кілька томів доказів? Навіть на ІТАР-ТАСС про це писали... ти хоть іноді переглядай інші ресурси окрім "однако".
Та РФ вдалось спутати карти, вмовивши Асада віддати хім. зброю, тепер атака США чі НАТО буде виглядати в очах обивателя реальною агресією, бо Асад наче розкаявся, іграшки свої обіцяв віддати і т.п. РФ тепер починає тиснути на своїх партнерів із Алькаїди, щоб вони кіпіш там влаштовували... Стосовно Катара і Саудів-ти хочь в курсі що в Сірії більше ніж 2 сторони конфлікту? Хоча у кого я питаю... короче, розжавую і кладу тобі в рота - сірійському конфлікті, приймають участь кілька сил, їх можна поділити Виключно умовно на 2 основні группи:
1. армія Асада.
2. так звана опозиція(котра обьеднана лише тим що вони всі воюють з Асадом)
Але опозиція не однорідна і в середені її знаходяться ворогуючі угруповування, наприклад сірійську частину, Центрального Курдістану, контнролюють курдські угруповування, котрі ворогують не тільки з Асадом а й з іншими представниками опозиції, їх ціль це створення і незалежність Курдістану. Свободна Сірійська Армія борется з Асадом, їх мета повалення його режиму і проведення демократичних виборів(вгадай хто їх підтримує-в цьому реченні є підказка), але вони не зацікавлені в розколі країни, тому вороже відносятся до курдів але до повалення режиму Асада, домовились з курдами про дотримання нейтралітету і спільні дії, за принципом "ворог мого ворога-друг". Окрім цього угруповування “Исламскої держави Ірака та Леванта”-до речі вони дотримуются майже такоїж самої ідеології як і ти. Ти мені травив про те що потрібно об'єднати всіх слов'ян(під крилом Москви) в слов"янську державу, життя за канонами Біблії, манархізм... угруповування “Исламскої держави Ірака та Леванта” виборюе об"єднання всіх арбів в єдину арабську державу, жорстке слюдування заповітів пророка Мухамеда, відновлення манархізма... їм потрібна ісламська революція, тож клали вони на демократію, Курдістан, тощо, але створенню Халіфату, чинить Ассад... продовжувати перелік далі небуду, то дурна робота тай тексту ітак забагато. Стосовно фінансування тієї або іншої сили я стверджувати небуду. бо доказів немаю, за одним виключенням-російські бойовикі, котрі навчалися(військовій справі) в Росії, тай громадянство мають російське.
Довідка:
Нещодавно, в Росії вирувала громадянська війна, в результаті якої РФ вдалось уникнути розколу. Як результат цієї війни- бюджет Чечні на 90% складаєтся з дотацій федерального бюджета РФ(найбільш дотаційний регіон РФ), при цьому є одним з найбільших в РФ. Презідент Чечні, має власну армію і міліцію, підпорядковану виключно йому(жоден російський мент не продовжить переслідування порушника, якщо він перетне кордон Чечні). Жоден чеченський призивник не був призваний в ЗС РФ, за останні 20 років(до речі-вже 2 роки, аналогічна ситуація з дегестанськими призовниками, і це не дивлячісь на хронічний недобор в ЗС РФ), натомість на території Чечні, за рахунок федерального бюджета РФ, створено низку військово вишкольних баз, де проходять навчання...

ПюС. сподівапюсь ти не будеш заперечувати, що російськи бойовики (російські ЗМІ їх називають "чеченские боевики") воюють в Сірії (офіційно-на боці т.з. опозиції)?

Цитата (volfram)
чтобы не ошибаться в своих прогнозах,надо не читать глупости в бульварной прессе.

саме тому я більше не читаю брєд що несуть на "однако.орг" а намагаюсь шукати факти і робити власні, неупереджені, висновки.

Цитата (volfram)
АНАЛитике от Змия

Я тебе вже просив тебе, залишити свої підаристичні позиви, деінде. Я розумію, що тобі дуже хочется щось, в свій анал "від Змія", але Змій нехоче туди нічого сувати. Я тобі вже неодноразово казав що мене це не цікавить(в останнє тут) і я не знаю як тобі, це, ще докладніше донести!


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Среда, 25.09.2013, 20:51
 
MaceДата: Среда, 25.09.2013, 23:23 | Сообщение # 42
Активист форума
Группа: Модератор
Сообщений: 203
Награды: 1
Репутация: 4
Статус: Offline
Эммм...мне одному показалось или посты порезали? <_<
 
PriestДата: Четверг, 26.09.2013, 11:20 | Сообщение # 43
Бог форума
Группа: Администратор
Сообщений: 1160
Награды: 5
Репутация: 18
Статус: Offline
Mace, Это не я, а больше модеров вроде и нету...
Так что наверное по своей инициативе...


"Все - яд, все лекарство; то и другое определяет доза" Парацельс
 
volframДата: Четверг, 26.09.2013, 11:39 | Сообщение # 44
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Змий,"АНАЛитика"-так я оцениваю ту чепуху,что ты пишешь в своих постах.И твои ошибочные прогнозы подтверждают,что это и есть чепуха,прочитанная в желтой прессе.Практика-критерий истины.Я не оскорблял тебя лично.Ты же делаешь это регулярно.Еще раз повторю-держи при себе свои гомоэротические фантазии.
Может быть модераторам пора обратить внимание на то,что Змий регулярно (уже третий раз ) обвиняет оппонентов в споре в гомосятине?Или ему позволено то ,что не позволено другим?


предупреждён-значит вооружён

Сообщение отредактировал volfram - Четверг, 26.09.2013, 11:41
 
ЗмійДата: Четверг, 26.09.2013, 23:22 | Сообщение # 45
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
volfram, після неодноразово озвучених тобою пропозицій, на кшталт "засунь в жопу", та слів з підаристичним підтекстом, типу "АНАЛитика", адресованы в мою адресу, в тебе ще вистачає нахабства, МЕНЕ, звинувачувати в гомоеротичних фантазіях?

Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Четверг, 26.09.2013, 23:30
 
Форум » Выживание » Звоночки » Сірія (чи можуть події в Сірії, перейти в 3 Світову Війну?)
  • Страница 3 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:
   пользователи за сегодня: