Не показывает изображения? - используй VPN!




[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форума: Hunter  
Форум » Выживание » Звоночки » Сірія (чи можуть події в Сірії, перейти в 3 Світову Війну?)
Сірія
ЗмійДата: Понедельник, 26.08.2013, 02:14 | Сообщение # 1
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Доволі часто, останнім часом, йдуть розмови, що Сірія, це початок 3 Світової, з можливим використанням ядерної зброї. В "двох словах" це виглядає доволі реалістичним сценарієм. США (чи весь блок НАТО) починає військову компанію, проти Асада. Иран погрожує, що у цьому випадку втрутяться в конфлікт, на стороні Асада(хоча вони вже давно втрутились ось ), він має ракети що можуть нести біологічну/хімічну/ядерну зброю (більше тут) але радіус дії у них замалий для атаки на США, натомість легко дістануть головних союзників НАТО на Сході (Ізраїль, СА, тощо). Ізраїль вже давно і офіційно має ядерну зброю, тож буде удар у відповідь...
Можу ще додати що Росія і Китай підтримують режим Б Асада. Росія має ядерну зброю, Китай найбільшу армію в світі(враховуючи потенціал), при цьому доволі добре озброєну і натреновану(хоча ця армія не має досвіду бойових дій. тож чи кине Китай своїх вояк набирати цей досвід в Сірії, не зрозуміло, та й США-нагадаю, є найбільшим, стратегічним партнером Китаю...).
Яб і далі ігнорував повідомлення російських ЗМІ(українські якось обходять цю тему), про події в Сірії, бо мене вже втомило читати одне й теж. На протязі 2-х років, там писали тільки про те що війська Асада вибили бойовиків з чергового населеного пункту, тільки жодного слова про те як вони (бойовики) захопили цей населений пункт, в статтях згадувалось тільки "после длительных и ажесточенных боев...".Чомусь переможна хода військ Асада мені почала нагадувати ходу по колу(хоча більш ймовірно, що це, просто однобока пропаганда, для бидла). Але раптом це США направили к Сирии две авианосных ударных группы, після того як в передмісті Дамаска, війська Асада, запустили по бойовикам, ракети з хім. зброєю(хоча представники Асада стверджують що бойовики самі себе обстріляли, при наймі за версією російських ЗМІ)... Розмови про хімічну зброю, то не новина, але в неті з'явилося маса відео, де десятки мертвих і вмираючих лежать ледь не штабелями і фігурує цифра в 1300 загиблих в наслідок цієї атаки.
ось перші лібші:






Зверніть увагу, для бидла, з зомбоящика, росіянам впарюєтся що "МИД РФ требует расследования возможных химических атак в Сирии" при цьому Россия не дает ООН расследовать сообщения о химоружии ...

Відверто кажучи новини стрьомні і відрізняються від попередньої жвачки, тож пропоную обговорити їх.Не дивлячись на те, що ЗМІ активно мямлять що то "очередная фальсификация", "боевики сами себя обстреляли", та інше. Чомусь в мене сумніви, що стільки роликів і всі одразу, та щей що факту застосування хім зброї не було. Якщо було, та щей бойовики хім. зброю використали, то чому РФ і Кітай не пускають туда інспекторів ООН? Цеж можливість заклеймити бойовиків... адже кому як не РФ знати(адже в спадок від СССР, Росії дісталося маса інфи про хім. зброю) що чим більше пройде часу, тим менше шанс що вдасця все з'ясувати, особливо якщо зважити на те що війська Асада продовжують бомбардування цього сектору, змішуючи з землею місце події.... Чи РФ з Китаєм навмисно провокують НАТО, до вторгнення?

Добавлено (26.08.2013, 01:32)
---------------------------------------------
Прикро що я погано знаю англійський, але суть зрозумів. Якщо коротко:
Як я казав вище, час, активне бомбардування і обстріл цього сектору , на протязі 4 днів,+ як стверджують інспектори ООН, війська Асада там на танках їздили в неділю(мабуть за ракетою ганяли), унеможливлює ефективне дослідження місця подій Тому, хоча в неділю, Асад, нарешті дозволив, інспекторам дослідити місце подій(інспекторів не випускали з отелю, хоча вони прибули ще в середу) це вже запіздно.
Обама,президент Франції Франсуа Олланд, прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон і канцлер Німеччини Ангела Меркель в один голос кажуть що залишати безкарним, використання хім. зброї неможуть...
9 вересня, почне роботу конгрес США, тож Обама підніме питання про адекватну відповідь...
Та щей глава Алькаїди погрожує...
джерело

Як резюме- бути замесу 99.99%.

Добавлено (26.08.2013, 02:14)
---------------------------------------------


це для розрядки :D ( для "манархістов"- це не камінь в город РФ, РФ підтримує Асада, а це як я зрозімів представник опозиції..., але слухади/дивитись це- реально смішно)


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Понедельник, 26.08.2013, 01:36
 
REDДата: Понедельник, 26.08.2013, 08:59 | Сообщение # 2
Форумчанин
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 50
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
По теме. Очень толковый мужик.
 
volframДата: Понедельник, 26.08.2013, 11:58 | Сообщение # 3
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата (Змій)
Як резюме- бути замесу 99.99%.


тоже самое год назад Змий говорил по поводу возни вокруг Ирана в теме "новости Ирана" http://www.kiev-survive.com/forum/69-436-1
Его прогнозы не сбылись ;)
А вот интересная аналитическая статья в тему http://www.odnako.org/blogs/show


предупреждён-значит вооружён

Сообщение отредактировал volfram - Понедельник, 26.08.2013, 11:59
 
serg13Дата: Понедельник, 26.08.2013, 12:30 | Сообщение # 4
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
Коли алієни покінчать ізСірією,то й візьмуться за Іран.Мабуть до весни почнеться 3тя світова.
У Ірана нафту купує Китай і осторонь він не залишиться.
 
ЗмійДата: Понедельник, 26.08.2013, 12:43 | Сообщение # 5
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (volfram)
тоже самое год назад Змий говорил по поводу возни вокруг Ирана

volfram, я знаю як ти любиш викривляти факти, тож приведи цитату де я кажу ТЕЖ САМЕ. Події що могли (і можуть) розгорнутися навколо Ірану, з високою ймовірністю переростуть в 3 Світову, з використанням ЯЗ я в цьому не сумніваюсь. Ірану дозволили отримати ЯЗ, можливо саме для того щоб ініціювати з його допомогою 3С(а не чергову регіональну революцію). Події в Сірії, на мій погляд, не приведуть до 3С, але про це багато говорять, є побоювання, ось я і ініціював обговорення цієї теми на цьому ресурсі. Можливо ці побоювання мають підґрунтя, тож хотів би ії побачити. Підозрюю що Сірію розчавлять, більше того розчавлять безпосередньо війська НАТО(ось то як вони це робитимуть мені дуже цікаво, бо сумніваюсь що вони будуть ганяти по Сірії на танках, скоріш за все просто розбомблять склади/аеродроми встановлять блокпости "миротворців" а бойовики самі їх розчавлять) і відбудется це найближчим часом(занадто довго там возня відбувається), а ось які це буде мати наслідки, подивимось. Я впевнений що найближчим часом "Сірійське питання" буде вирішене(і почнуть його вирішувати на протязі місяця), і ймовірно наступним буде Іран. Можливо Сірія запустить ланцюгову реакцію... Як на мене, то Сирія одна з країн третього світу, що не відіграе особливої ролі на політичній карті, а от те що за неї(і проти неї) "тянуть мазу" політичні важковаговики це вже цікаво. В цій темі я звертав увагу, що сучасні бойові дії переходять в новий формат. Вже немає класичного "агресора", відбуваються так звані "революції" і "контрольований хаос" в Сірії це доказ, моїх слів.

ЗІ ресурсом odnako.org, я вже давно не користуюсь(і іншим не раджу), більш заангажованого і відірваного від реалій ресурсу, я не зустрічав.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.

Сообщение отредактировал Змій - Понедельник, 26.08.2013, 13:11
 
volframДата: Понедельник, 26.08.2013, 13:03 | Сообщение # 6
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата (serg13)
алієни


кто такие АЛИЕНЫ?Расскажи,интересно...


предупреждён-значит вооружён

Сообщение отредактировал volfram - Понедельник, 26.08.2013, 13:31
 
serg13Дата: Понедельник, 26.08.2013, 13:41 | Сообщение # 7
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
Алієни це прибульці,які живуть на Землі і поступово нас знищують.Медицина,освіта,ціни,заробітня плата.
Мій сусід точно алієн.До нього в гараж зайти поздоровкатись-100гривень коштує. :D
 
volframДата: Понедельник, 26.08.2013, 14:01 | Сообщение # 8
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
Цитата (serg13)
Алієни це прибульці,які живуть на Землі і поступово нас знищують


я всегда это подозревал! facepalm
а как алиены соотносятся с серыми и рептилоидами? Какие из них опаснее?


предупреждён-значит вооружён
 
serg13Дата: Понедельник, 26.08.2013, 14:12 | Сообщение # 9
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
На питання я відповів а пхати мусор у цю тему не збираюсь.
 
ForestДата: Понедельник, 26.08.2013, 15:17 | Сообщение # 10
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата (serg13)
Мій сусід точно алієн.До нього в гараж зайти поздоровкатись-100гривень коштує.

Он чёкнутый на деньгах. Его эта жадная система полностью поглотила. Значит он в негативе, туда и отправится при квантовом переходе, в мир к низшим сущностям в компанию. К чертям, короче.
Систему возглавляют рептилоиды, специально смешанные кровью с людьми(гибриды). Серым они дали подземные участки и разрешили похищать людей на опыты и скотину. У тех свой интерес. сейчас все тёмные до дрожи боятся, что у нас под действием честотного луча Плеяд, разблокируется ДНК-мусор и мы станем бого-людьми, гораздо могущественней, чем они. Поэтому они только за, если довести Сирию до 3ьей мировой, лучше атомной войны. Для них наша смерть очень выгодна в данное время.


Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.
 
ЗмійДата: Понедельник, 26.08.2013, 20:08 | Сообщение # 11
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Ну, що я можу сказати, з цього приводу?- сьогодні, Росія, в особі голови МЗС Лаврова, заявила "Росія нє будєт с кємто воєвать ізза сітуации в Сіріі".



Тож, з формули прибираємо РФ. Як казав вище-дуже сумнівно що Китай буде сваритися зі США, через Сірію. Залишається Іран, але і він не піде на пряму конфронтацію. Думаю ймовірність "замеса", після слів Лаврова, стала більшою(він підтвердив, що в Сірії прийшов зламний момент і заявив, що РФ не буде втручатися). Запасайтеся попкорном, зомбоящік почне транслювати екшен, про те як "опозиція зкине тірана". А от хвилюватися про 3 Світову, через події в Сірії не варто. Хто не згоден прошу аргументувати.


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.
 
REDДата: Понедельник, 26.08.2013, 20:33 | Сообщение # 12
Форумчанин
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 50
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
5-6 сентября будет саммит G20.  Именно на таком мероприятии в 2011 году Россия "слила" Ливию...
 
serg13Дата: Понедельник, 26.08.2013, 21:31 | Сообщение # 13
Активист форума
Группа: Тролль
Сообщений: 181
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
Сірія теж буде злита.Цікаво,кому це на руку?Залишиться Іран і що далі ? На ганзі цеж це пишуть.
 
ДобрыйДата: Среда, 28.08.2013, 23:16 | Сообщение # 14
Ветеран форума
Группа: Практик
Сообщений: 280
Награды: 5
Репутация: 2
Статус: Offline
1. Ролик с Лавровым - это пример "Дипломат не знал, что ответить на вопрос, поэтому говорил 20 минут". Решение принимают другие люди.
2. Большая война, как бы это цинично и алогично не звучало, - сейчас выгодна всем большим странам. Кому то нужно перезапустить экономику, кому-то отвлечь народ от бунта, кому-то сделать расширение территорий и решить проблему перенеселения. Если бы не ЯО - давно бы сцепились. А так - выигравших не будет и они это понимают, поэтому и ведут эту схватку бульдогов под ковром.
3. Всё, что твориться сейчас - намного более тревожно, ибо у дикарей уже есть ЯО. Кому-нить может присниться пророк, указующий на красную кнопку - и понеслась.
4. Сало надо перепрятать.
5. Рептилоиды, Плеяды и Серые должны находится в резервации имени Фореста Николаевского Бессеребренника и не вылезать в другие темы. Иначе они захватят весь форум. Твин Пикс не должен расширяться.
 
ForestДата: Среда, 28.08.2013, 23:42 | Сообщение # 15
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата (Добрый)
Рептилоиды, Плеяды и Серые должны находится в резервации имени Фореста Николаевского Бессеребренника и не вылезать в другие темы. Иначе они захватят весь форум. Твин Пикс не должен расширяться.

Ну да тыж корефан модератора, только так и будет.
Можешь дальше оскорбительные ярлыки вешать.
И швырятся купюрами на стрельбищах.

Добавлено (28.08.2013, 23:42)
---------------------------------------------
По теме.
http://korrespondent.net/world....-kitaya
Спешат, срочно принять меры, а вот выяснить кто именно применил хим. оружие, времени нет.


Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.
 
Форум » Выживание » Звоночки » Сірія (чи можуть події в Сірії, перейти в 3 Світову Війну?)
  • Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:
   пользователи за сегодня: