Не показывает изображения? - используй VPN!




[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форума: Hunter  
Форум » Смежные темы с выживанием » Оружие » Выбор пневматики (Особо прошу отписаться Zagrad)
Выбор пневматики
PriestДата: Пятница, 15.02.2013, 12:50 | Сообщение # 1
Бог форума
Группа: Администратор
Сообщений: 1160
Награды: 5
Репутация: 18
Статус: Offline
Вот подумываю прикупить себе пневматику.
Ну и детей приучать, и может в Хард поиграть...

В силу знакомства с членами команды хардболистов Zagrad просил просветить что лучше купить :)

Прошу повторить данные мне рекомендации и здесь - для товарищей :) С меня - репа.

1. Какую пневму лучше купить для пострелушек по банкам?
(Стоит ли брать китайца?)

2. Какую лучше для хардбола?
(почему не стоит брать накачиваемую? какие требования к пулькам?)


"Все - яд, все лекарство; то и другое определяет доза" Парацельс
 
todosyaДата: Пятница, 15.02.2013, 13:11 | Сообщение # 2
Кандидат
Группа: Практик
Сообщений: 28
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
нашел хорошую статью на розетке про пули к пневматике http://rozetka.com.ua/news-ar....ki.html
лично для "досуга" я бы взял пневматику на шариках 4,5мм, они стандартные дешевые и после выстрела его можно еще стрелять еще сколько угодно раз (если конечно найдешь:) ) и дешевле они. "колпачки" дают лучшие характеристики при стрельбе, но опять же дороже и 2й раз после выстрела их уже не поюзаешь. хотя я конечно не гуру, поделился собственным опытом.


лучше перебздеть чем недобздеть
 
KoljanДата: Пятница, 15.02.2013, 15:40 | Сообщение # 3
Ветеран форума
Группа: Тролль
Сообщений: 306
Награды: 6
Репутация: 2
Статус: Offline
ну що ж комради, розповім із власного досвіду що й по чому.

1. Какую пневму лучше купить для пострелушек по банкам?
(Стоит ли брать китайца?)

Так, китайці останнім часом роблять доволі якісну пневматику за помірну ціну.
Для розважальної стрільби хочу порекомендувати http://rozetka.com.ua/e_xtra_xt_204/p85198/ таку гвинтівку(мене вона радує вже 1,5 роки). дерево і його покриття якісне, ствол і нарізи в ньому якісні, прицільні мушки також лиша тішать. Стріляти з неї прицільно можна десь на відстань близько 80 метрів(100 і більше якщо мегапрофі). Велику рольв цьому відіграють кулі, адже є затуплені, загострені, різної ваги. Я стріляв завжди кулями 0,49 гр затупленими. На хронографі реальна швидкість польоту кулі близько 175 м/с. Те що пишуть на упаковці про швидкість - зазвичай не відповідає дійсності.
Можна вважати, що ця гвинтівка є якіснішою й кращою за аналоги у такій ціновій категорії. До речі, забув сказати, оптичний приціл на неї ліпити я сенму не бачу, адже й рідний механічний приціл чудово справляється.
+ гвинтаря: точність, якість деревяного ложа і сталевого ствола, пружини і т.д., прицільні мушки.
- гвинтаря : як на мене вона за важка, важить більше 3 кг. З одного боку приємно відчувати таку вагу, з іншого - в хард не побігаєш.

Також, можна купити щось дорожче, наприклад http://rozetka.com.ua/hatsan_mod_125th/p84824/
Але, якщо вам потрібно для розважальної стрільби сенсу ніякого немає витрачати зайві кошти. Всеодно при БП ти нікого нею не зупиниш.

2. Какую лучше для хардбола?
(почему не стоит брать накачиваемую? какие требования к пулькам?)


В хардболі, чесно скажу, скільки людей, стільки й думок на рахунок зброї. Фактом залишається одне - переломки не надто годяться для хардболу, адже в бою не зручно перезаряжати її після кожного пострілу. Рушниці помпові - заборонені. Адже згідно із правилами гри чітко встановлені швидкості польту куль, причому для шариків стальних до 160м/с, для свинцевих для гвинтівок - 180м/с. При чому як показує практика перші - кудатравмоопасніші))) адже сталь є сталь, а свинець - мягкий метал.

В кількох словах хочеться розповісти про техніку безпеки, оскільки саме вона є основою основ:

Серед інших військово-спортивних, тактичних ігор хардбол вирізняється особливим дотриманням техніки безпеки. Адже якщо нею нехтувати, то результат може бути трагічним. Причому неуважний гравець зазнає тяжких тілесних ушкоджень, а той хто стріляв — взагалі може потрапити за грати. Тому хардери перед кожним тренуванням чи грою завжди нагадують учасникам усі пункти техніки безпеки. Всі зразки пневматичної зброї , захисні костюми, маски та амуніція проходять тестування на готовність до ігрових перестрілок.

Наприклад, уся зброя тестується хронографом — пристроєм, який вимірює швидкість польоту кулі. Якщо вона більша за 180 м/с, то до гри не допускається. Кулі також перевіряються, адже їх допустима вага має бути не більша за 0,55 г. Окрім цього, стріляти в противника можна лише певними видами куль відповідної форми.
Маски та уніформу перед грою обстрілюють. Якщо захист витримує натиск свинцю та сталі, то гравець може бути спокійним і вирушати в бій.
Правил безпеки чимало. Проте наведу основні. Так, забороняється знімати захисні елементи екіпірування на полі бою, незалежно від обставин, вживати алкоголь та наркотики, направляти зброю на гравців поза ігровою зоною та в неігровий час. До гри та після неї зброю необхідно тримати розрядженою та на запобіжнику.
Якщо на полі з’являється «некомбатант» — гра одразу припиняється. Якщо дотримуватися техніки безпеки та дивитися під ноги під час пересування, то хардбол загрози життю не становить, а проведений на полі бою час принесе лише задоволення та приємну втому.

Тепер кілька слів про цінову політику:
Зважаючи на ціни, які пропонує український ринок на пневматичну зброю, хардбол, поза сумнівом, залишається найкращою альтернативою іншим військовоспортивним іграм. Адже звичайний пневматичний пістолет, який підійде для новачка, коштує близько 400 гривень. За пістолет-кулемет або гвинтівку в магазині попросять більше ніж шість сотень. Звісно, як і в будь-якій грі, за високу якість товару доведеться викласти чималеньку суму. А надто, коли це ігри дорослих.
Початківцю насамперед потрібно визначитися, якою саме зброєю він захоче воювати: гвинтівками середньої дальності або снайперськими, штурмовою зброєю тощо. Так, гравець-штурмовик витратить на зброю в середньому близько 1500 гривень. Якщо захоче стати снайпером — доведеться купити, окрім гвинтівки, ще й оптичний приціл. Хоча йому для початкових ігор вистачить і одного пістолета.
Також новачку потрібен захисний костюм, рукавиці, маска, взуття. Дехто до всього цього додає ще наколінники, налокітники та «розгрузки». Костюмом може стати будь-який одяг. Скажімо, старий бушлат або зношена польова військова форма. Тут, як кажуть, кожен дивиться у свій гаманець. Згодом гравець усе ж таки зрозуміє, що запорукою перемоги є маскування. Тому в деяких хардболістів на різні сезони — різна уніформа. Найпоширенішими камуфляжами є флектарн (Німеччина), ДПМ (Британія) і, звісно, наш вітчизняний «дубок».
На ноги хардболісти зазвичай одягають черевики з високим берцем або звичайні кросівки. Рукавицями можуть слугувати кілька пар старих шкіряних, але в жодному разі — лижних. Попри те, що вони доволі товсті, їх легко пробиває пневматична зброя. Також можна використовувати страйкбольні кевларові рукавиці, піддіваючи під них в’язані.
Мабуть, у всіх вдома у комірчині лежить купа непотрібних речей, з яких без особливих фінансових витрат можна створити справжній захисний костюм. Ось із маскою вже складніше. Зазвичай хардболісти купують пейнтбольні маски, що були у вжитку. Залежно від їх модифікацій ціни різні й коливаються від 40 до 300 гривень. Куплену маску необхідно, висловлюючись молодіжним сленгом, «прокачати». Насамперед закривають усі вентиляційні отвори товстою шкірою або перфорованим металом з дірочками 2 — 3 мм. Під метал, як правило, вмонтовують нержавіючу сітку. Також знадобиться кулер від ПК або ноутбуку, який приєднують до блоку з кількома батарейками чи акумуляторами. Його вмонтовують у маску таким чином, щоб при включенні потік свіжого повітря потрапляв на лінзу. В такому разі вона не запотіває й дає можливість чітко бачити все навколо і прицільно стріляти. Ціни на кулери різні — в середньому від 15 до 70 гривень, залежно від розмірів.
Отже, новачку на екіпірування потрібно близько 1500 гривень. Звісно, ця сума не є межею. Дехто вкладається в набагато меншу, а дехто витрачає набагато більше грошей. Звісно, від новоспеченого хардболіста ніхто не вимагає купувати все й одразу. Кожний зважає на власні статки, щось купує раніше, щось — пізніше. Головне, щоб бажання займатися хардболом від цього не зникло.

Стосовно зброї для харду, як на мене одним з кращих варіантів є Пневматический пистолет-пулемёт MP-661K "Дрозд"(бажено лише версію "К", а не "КС", такий у мене з деякими апами, видовженим стволом, коліматорним прицілом і т.д.. Це що стосується штурмовиків, до речі там є ще всякої всячини купа, але якось лінь писати. Для снайперів краще всього гвинтівки багатозарядні, бажено переведені на великі балони, так звані РСР-ки. Для тих, хто воює на середніх дистанціях гвинтівки Crosman Repeat Air (1077)(але якість їхня зараз просто лякає) і ИЖмех Байкал MP-61. Звісно у всіх на вторичку є пістолети, їх тьма тьмуща і описувати не буду. Порадити можу http://rozetka.com.ua/kwc_302b/p151663/, з тих дешевших кращий варіант.
Повторюся, що варіацій просто купа, переробок і модифікацій також. Щоб у все це вникнути потрібен час. Та й потрібно воно тим, хто грає в Хард.

Добавлено (15.02.2013, 15:40)
---------------------------------------------
детальніше про хард можете дізнатися тут http://uk.wikipedia.org/wiki....E%D0%BB
або на нашому сайті тут http://zagrad.at.ua/


Я ОБОЖАЮ ВАТНИКОВ, ХОТЯ САМ МЕЛКИЙ БАНДЕРОВЕЦ!!! )))

Сообщение отредактировал Koljan - Пятница, 15.02.2013, 15:53
 
ForestДата: Пятница, 15.02.2013, 18:35 | Сообщение # 4
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Раз есть власный досвид.
Тогда вопрос. Ты слышал что-н. о подкалиберных пулях для пневматики, Скарабей. Вопрос весьма не однозначный. Как понял из отзывов это уже опасное оружие, пневматика с такими пулями. Но она(пневматика) должна быть изначально для свинцовых пуль.
Вот бы кто-н. купил такие и отстрелял тест. Проблема, что все берут баловаться только ВВшариками, а пнематика редко переваривает оба варианта.
Цитата
И вместо унылых вмятин и простого звука попадания — настоящие отверстия и битое стекло! Это единственная цель и преимущество данных боеприпасов, больше они ни на что не годятся.

Это неполное мнение. Их несколько вариантов есть.
У знакомого есть тировая винтовка, летом стрелял снеё как обычно в трубу азбестовую на крыше. Обычная свинцовая пуля только пыль лёгкую поднимает при попадании(20метров), а подкалиберная пробила стенку(одну точно) трубы и кусок азбеста откалолся. Дали выстрелить только один раз, больше сказать не могу, но разница впечатлила.
http://www.skarabey.dp.ua/ms_056.htm
В связи с этими пулями присмотрел себе пистолет, комбинированный
http://www.calibr.in.ua/Pnevmaticheskij-pistolet-mp651k-p-111.html

Добавлено (15.02.2013, 18:35)
---------------------------------------------
http://forum.guns.ru/forum/3/114397.html


Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.

Сообщение отредактировал Forest - Пятница, 15.02.2013, 18:42
 
KoljanДата: Пятница, 15.02.2013, 19:36 | Сообщение # 5
Ветеран форума
Группа: Тролль
Сообщений: 306
Награды: 6
Репутация: 2
Статус: Offline
короче, скажу так, скарабеї майже всі не надто хороші, криві косі і балістика дубова в них. стріляв звичайними скарабеями - дурістіка короче.
не можу зрозуміти самого слова - підкаліберний? що воно значить? ну ладно, то таке, а навіщо там стальний шарік? І свинцевих куль цілком вистачить для розважальної стрільби, про яку ми говорили. Крім того, ті скарабеї які ти пропонуєш дорогі, крім того для хардболу мабуть не годяться, бо в нас кулі вагою до 0,55 дозволяються.))))

Цитата (Forest)
Проблема, что все берут баловаться только ВВшариками, а пнематика редко переваривает оба варианта.

а це ти з чого взяв? в мене пневматика і на шаріки і на свинцеві кулі. такий пістолет, який ти там придивився є в багатьох моїх колег.

Нарахунок тих пуль, які ти пропонуєш, для ефекту, можеш спробувати пневматичні розривні кулі))) балістика в них ніяка, але постріляти з бабахами можна)))

Добавлено (15.02.2013, 19:16)
---------------------------------------------
Повторюся, що при БП така зброя не врятує. Хіба якусь пташку підстрелити, і то, якщо постаратися. Наприклад моїм Дроздом впринципі, якщо автоматом розрядити всі 30 шаріків в лице на швидкості 220 м/с, то думаю ефект буде на лице)))) принаймні довго прийдеться виколупувати. Пневматична зброя не годиться для самозахисту аж ніяк, звісно якщо каліб не 5,5 і більше, але на це вже треба дозвіл)))

Добавлено (15.02.2013, 19:36)
---------------------------------------------
http://www.zosoptic.ru/price/airguns/390/1721/3031.html
вот ті типу розривні, вони ж - світошумові)))


Я ОБОЖАЮ ВАТНИКОВ, ХОТЯ САМ МЕЛКИЙ БАНДЕРОВЕЦ!!! )))

Сообщение отредактировал Koljan - Пятница, 15.02.2013, 19:17
 
ForestДата: Пятница, 15.02.2013, 21:13 | Сообщение # 6
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата (Koljan)
а навіщо там стальний шарік? І свинцевих куль цілком вистачить для розважальної стрільби, про яку ми говорили. Крім того, ті скарабеї які ти пропонуєш дорогі, крім того для хардболу мабуть не годяться, бо в нас кулі вагою до 0,55 дозволяються.))))

Я их рассматриваю на проникновение прежде всего через одежду, в тело нападающего. Не думаю, что они ужалят как комаринный укус и всё. С 5-8метров результат глубокого проникновения через одежду должен быть. Вот тебе и самозащита. На разрешённом уровне.


Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.
 
KoljanДата: Пятница, 15.02.2013, 21:29 | Сообщение # 7
Ветеран форума
Группа: Тролль
Сообщений: 306
Награды: 6
Репутация: 2
Статус: Offline
Ну, вчи законодавство значить, бо якщо ти в людину влучиш з пневматики - нестиш повну відповідальність за хуліганство, або якщо нанесеш відповідний урон кримінальної відповідальності. Цікаво, що ти можеш зробити одним пострілом такою кулею в людину? ну зайде куля в мясо. через одяг і свинцева куля проходить і стальна.(ще дивлячись в який одяг). і що далі? та нічого, якщо звісно ти ворошиловський стрілок і попадеш людині в око або сонну артерію. але це сумнівно, ти тільки рознервуєш нападника. багатьом знайомим куля під час гри застрявала в мясі, але це не катастрофічно. найбільша неприємність - її звідти дістати, а так, з нею ще можна бігати і бігати доки (якщо воно взагалі буде) не почнеться зараження і запалення.
Зброя пневматична калібром 4,5 не годиться для самозахисту, так само як і револьвер на патрон флобера.

Це щось схоже до того, якщо навіть калібром побільшим стріляти, але куля проходитиме на виліт. Під час ВВВ бійці з пораненнями на виліт ще встигали прибити противника лопаткою.
Завдання в зброї звісно різне, але якщо ти хочиш захищатися пістолетом, то він насамперед (вірніше його кулі) повинні бути зупиняючої дії, як наприклад ПМ.

Добавлено (15.02.2013, 21:29)
---------------------------------------------

Цитата (Forest)
На разрешённом уровне

Немає такого рівня про який ти говориш. Якщо на тебе навіть з ножом нападуть і ти прибьєш людину(уявімо) з пневматики, то ти загримиш у вязницю. Вже купа таких випадків була, це до речі стосується і травматів.


Я ОБОЖАЮ ВАТНИКОВ, ХОТЯ САМ МЕЛКИЙ БАНДЕРОВЕЦ!!! )))

Сообщение отредактировал Koljan - Пятница, 15.02.2013, 21:28
 
ForestДата: Пятница, 15.02.2013, 23:09 | Сообщение # 8
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Вот тебе только наповал укладывать. Средний вариант, отпугнуть, не рассматривается. Зря.
И про пули именно эти ничего не знаешь. Пробъют они одежду аж бегом и до кости долезут и скорее всего до сердца. Мне не хотелось бы чтобы в меня такой пулей попали во время игры или ещё где-н. Нет, конечно оставайся при своём, только ПМ и наповал.
Конечно тест этих пуль не помешал бы. Чтоб отделить понятия- отпугнуть и разозлить. Ну может когда-н. обзаведусь Байкалом, тогда и протестирую. По мне так, чем глубже проникновение, тем сильней ущерб. А останавливающее, через тулуп не сильно и остановишь.

Добавлено (15.02.2013, 23:09)
---------------------------------------------
Купить пневматику под эти пули можно сегодня без разрешения и проблем, освоить. А применять во время БП. Садить будет некому.


Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.

Сообщение отредактировал Forest - Пятница, 15.02.2013, 23:11
 
KoljanДата: Суббота, 16.02.2013, 14:06 | Сообщение # 9
Ветеран форума
Группа: Тролль
Сообщений: 306
Награды: 6
Репутация: 2
Статус: Offline
я бачу, що ти не розумієш про що я говорю. пневматику як ти сказав купити без проблем можна.
Якщо ти мені влучиш скажемо в руку і припустимо куля дійде до кістки і зупиниться що мені завадить тебе зарізати і відібрати твої пожитки? ніщо.

Добавлено (16.02.2013, 14:06)
---------------------------------------------
якщо ти думаєш, що буде боляче ппц як, то ти сильно помиляєшся, так буде трохи боляче, але як показують війни, люди і з відірваними кінцівками ще здатні дати відсіч. звісно потім загиналися, але на фоні вогнепальних поранень і травматів ці кулі просто комариний укус.


Я ОБОЖАЮ ВАТНИКОВ, ХОТЯ САМ МЕЛКИЙ БАНДЕРОВЕЦ!!! )))
 
ЗмійДата: Воскресенье, 17.02.2013, 13:50 | Сообщение # 10
Легенда форума
Группа: Практик
Сообщений: 1245
Награды: 3
Репутация: 10
Статус: Offline
Цитата (Forest)
Вот тебе только наповал укладывать. Средний вариант, отпугнуть, не рассматривается. Зря.

Для того чтобы сделать вывод, о эффективности пневмата, представь что ты на месте нападающего. Представь что тебе на 1... ну пусть на 2 см вошла под кожу пулька с пневмата. В течении долей секунд ты оценишь ситуацию, поймеш что протианик "вооружен" какойто не убивающей хней и по логике, видя как противник перезаряжается, не знаю как ты но ябы вместо того чтоб убежать, наоборот напалбы. Если бежать то в тебя еще пару раз попасть могут а если напасть пока он еще только перезаряжается то получаешь противника неготового к сопротивлению и по факту безоружного(т.к. оружие не готово к применению).

Кстати готов организовать тест по пробиваемости разных пуль из пневмата. Думаю можно взять кусок толстого сала с шкурой и разрядить пневмат в него, штангелем замерив глубину проникновения. Парни у кого есть особые супер-пупер пули, прошу передавайте для теста. Отчет с фото будет предоставлен в специально созданном разделе(считайте это презентацией нового раздела в форуме "Лаборатория")Тест будет проходить весной, когда немного потеплеет(сейчас сало затвердеет и будет сильнее останавливать пули).


Не бійся якщо ти 1, бійся якщо ти 0.
 
allexДата: Воскресенье, 17.02.2013, 15:56 | Сообщение # 11
Форумчанин
Группа: Проверенный
Сообщений: 73
Награды: 1
Репутация: 1
Статус: Offline
Для пострелушек по банкам (т.е. просто для досуга и тренировок действий с оружием) лично я бы брал что-то от ИЖМЕХ-а. К китайцам у меня какое-то предвзятое отношение ;)
По хардболу не подскажу - не в курсе.
Самооборону с пневматикой считаю полной ерундой B)
Цитата (Koljan)
Повторюся, що при БП така зброя не врятує. Хіба якусь пташку підстрелити, і то, якщо постаратися.

Вот вы и написали про реальное практичное применение пневматики во время БП. Из средней пневматики голубь падает с 50 м, из хорошей - со 100 м (я про Вайраух и Диану с оптикой). Мне дед рассказывал, что у них в селе в 33-м воробьи шли "на ура". Пневматики не было, дети били из рогаток, взрослые - мелкой дробью из гладкоствола. В 99-м, когда по пол-года не давали зарплат, мой кореш нормально промышлял голубей на чердаке 5-ти этажки.
 
ForestДата: Воскресенье, 17.02.2013, 16:08 | Сообщение # 12
Гуру форума
Группа: Центр управления БП
Сообщений: 626
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Цитата (allex)
Самооборону с пневматикой считаю полной ерундой

Зря.
Змей, а утебя есть пневматика под свинцовые пули до 7мм длиной?
Если есть, покупай именно эти Скарабеи(ссылку я дал выше) и протестируй, чтоб народ понял, с чем имеем дело.
Мнение о том, что пневматика не годится для самообороны- ошибочное. Есть лазейки(апгреды, пули), которыми можно пользоваться, при этом оставаясь в рамках пневматики.

Добавлено (17.02.2013, 16:08)
---------------------------------------------
Мне тоже пару человек смеясь доказывало, что самооборона с рогаткой, это полная фигня. Не зная предмет.
Когда я им показал, что можно натворить моей рогаткой и гайкой под ключ на 17, смеху поубавилось. Конечно перезарядка медленная, нужна практика часов настрела. Но по мне так лучше с рогаткой или с хитрым пневматом, чем вообще без ничего.


Всем доверяю, кроме чертей что сидят в тех, кому я доверяю.
 
volframДата: Воскресенье, 17.02.2013, 16:21 | Сообщение # 13
Гуру форума
Группа: Практик
Сообщений: 727
Награды: 3
Репутация: 3
Статус: Offline
вопрос немного не по теме,но всё же...Почему бы вместо пневматики с целью самозащиты не использовать арбалет?Штука убойная,проверенная временем,если не верите-расспросите у рыцарей-участников Столетней войны :D .Да,конечно, арбалет громоздкий,медленная перезарядка.Зато меткий,бесшумный,доволно дальнобойный и,главное,если попадёшь,то мало противнику не покажется.От арбалетного болта никакая одежда не спасает,хорошие модели пробивают даже кевлар.Кроме того, намного проще по конструкции и надёжнее пневмата

предупреждён-значит вооружён
 
allexДата: Воскресенье, 17.02.2013, 16:27 | Сообщение # 14
Форумчанин
Группа: Проверенный
Сообщений: 73
Награды: 1
Репутация: 1
Статус: Offline
Forest, понятия "самооборона" и "что можно сделать рогаткой или пневматикой" - это слегка разные вещи.
Поясню на примере:
Вы возвращаетесь поздно вечером домой. Во дворе к вам подходят 3 товарища со стандартным вопросом "Семки/мелочь есть?". У вас в кармане рогатка и жменя гаек на 17. Ваши действия?
 
DEMASkinasДата: Воскресенье, 17.02.2013, 18:37 | Сообщение # 15
Форумчанин
Группа: Проверенный
Сообщений: 65
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
allex,
гайки в морагала первому, ремнем рогатки хлестнуть второго, и бежать :D

Как вариант, в обращении с рогаткой в такой ситуации не шарю dash

Добавлено (17.02.2013, 18:36)
---------------------------------------------

Цитата
Представь что тебе на 1... ну пусть на 2 см вошла под кожу пулька с пневмата.

Не хочу ввязываться в спор, но это лишняя секунда(Ато и две) времени. ;) Пока до противника дойдет чем ты был вооружен, и что с тобой. Вполне может помочь. Нужно не перезаряжать, а бежать уже со всех ног. Ну, это если в мирное время. Если один, смело и огреть можно чем-нибудь. И стрелять уже не церемонясь, в рожу, урона больше будет.

Цитата
о подкалиберных пулях для пневматики

Я, конечно, полный нуб в оружии(Ну не совсем чтоб), но ни про какие подкалиберные пули не слышал. Снаряды для пушек да - ломиками еще зовут. Вот там и идет подкалибр. Сам лом заключен в специальный контейнер, который подогнан под калибр пушки, при выстреле, контейнер позволяет разогнать снаряд, заключенный в нем, а после вылета из канала ствола направляющие просто расходятся и сам контейнер разваливается. Такая схема действует только при существенном весе снаряда, и при большой скорости. В пневматике скорость очень уж мала, и легкий "иголочный" снаряд, после того, как контейнер распадется, вряд ли нанесет существенный вред ;)

Добавлено (17.02.2013, 18:37)
---------------------------------------------
А, все, посмотрел что за пули, чего их назвали подкалиберными понятия не имею %) Не такие уже они и убийственные

 
Форум » Смежные темы с выживанием » Оружие » Выбор пневматики (Особо прошу отписаться Zagrad)
  • Страница 1 из 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск:
   пользователи за сегодня: